Klacht: Google account verwijderd

op 08 augustus 2016 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Google account verwijderd nu moet ik opnieuw inloggen op mijn account om dat er iets gewijzigd is maar ik kan toch niet inloggen op mijn account dat verwijderd is nu blijft het heel de dag op mijn telefoon staan Deze melding dat ik in moet loggen maar dat kan niet

Gewenste Oplossing:

Als de melding van mijn telefoon weg is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iwan2107