Klacht: Goedkope-Dakramen.nl en Holland Techniek Bouwproducten

op 13 september 2018 over Holland Techniek Bouwproducten in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Erg onprofessioneel! Blijf uit de buurt van deze twee en zelfde bedrijven!! Ik probeer al weken een datum te prikken voor montage, maar ze reageren niet, of ze reageren op de dag zelf dat ze niet komen. Hoe vaak ik een verlofdag op mijn werk heb moeten opnemen en dan het bericht heb gekregen dat ze niet komen. Zo frustrerend! Om geen kopzorgen te hebben, lekker uit de buurt blijven. En gezien meerdere klachten op internet, is dat zeker weten de juiste stap die je kunt nemen!

Gewenste Oplossing:

Ik heb het opgegeven.. Ik wil niets meer te maken hebben met ze.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Holland Techniek Bouwproducten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Holland Techniek Bouwproducten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door baydogan09