Klacht: Glutenvrij Genius brood droog en kruimelig

op 25 juni 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren koop ik het glutenvrije genius brood voor onze oudste dochter. Sinds enige weken heb ik gemerkt dat het brood droog en kruimelig is en vindt ze het brood niet meer lekker. Erg jammer omdat dit het lekkerste glutenvrije brood was. Nu is het niet meer te onderscheiden van het droge en kruimelige brood van andere glutenvrije merken.
Ik koop het niet meer en ben over gegaan naar het merk Yam van Jumbo. Dit was het op 1 na beste brood en is nu het lekkerste glutenvrije brood. Erg Jammer! Mijn vraag is dan ook wat is er gebeurd met jullie Genius brood?

Gewenste Oplossing:

Ik ben weer tevreden als de broden weer net als vroeger worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door benlies@caiway.nl