Klacht: Gilette scheermesjes misleidend

op 08 augustus 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder die van 8-8-2016 geldig staan scheermesjes van gilette mach3 turbo). Er wordt geadverteerd 2 stuks voor 14,99. In de winkel wordt echter aangegeven dat de folder niet klopt en dat dit de prijs is voor 1 pakje! Belachelijk en misleidend dat er dan om zo’n misleidende manier wordt geadverteerd! In de winkel vonden ze het zelfs raar dat ik dat misleidend vond. Laatste keer voor mij bij etos. GENOEG keuze bij kruidvat of trekpleister! Mensen die dit lezen en ook zijn misleid met gilette scheermesjes klacht indienen zodat ze de folder wel 3 keer nakijken voordat ze hem gaan drukken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de mesjes voor de prijs die in de folder staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hoesseinb