Klacht: gift card niet in te ruilen

op 05 juli 2017 over Tommy Hilfiger in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een gift card cadeau gekregen van mijn echtgenoot voor mijn verjaardag. dit kan enkel online gebruikt worden (niet in de winkel, niet via telefoon). ondertussen reeds 3 weken geen enkele mogelijkheid om die gift card in te brengen op de site. reeds verschillende mails verzonden maar krijg geen antwoord en geen oplossing aangeboden. ik begrijp niet waarom ze dit aanbieden als de klant het niet kan gebruiken. zij hebben het geld wel ontvangen en mijn man is het voorlopig kwijt.

Gewenste Oplossing:

zo snel mogelijk het probleem oplossen op de site of ons geld terug als ze het niet kunnen oplossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tommy Hilfiger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tommy Hilfiger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dafke36