Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 40 klachten nodig voor een plaats in de categorie Incassobureaus

100%
10 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
10 klachten opgelost
1.0 /10
3 stemmen
3

GGN Mastering Credit Complimenten

Geen begrip

Klacht van TGar op 24 november 2023 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Op 16 november had ik contact opgenomen met GGN voor een betalingsregeling, aan de telefoon kreeg ik te horen dat het niet meer kan omdat er een loonbeslag is gelegd. Ik had gevraagd of dit teruggedraaid kon worden en het... Lees meer

Vordering op wie?

Klacht van Har2Bt op 06 november 2023 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Vorige week ontvingen wij per mail een aanmaning vanuit GGN. Op het eerste oog had ik geen idee wat ik hiermee moest. Het had namelijk ook phishing kunnen zijn gezien de summiere omschrijving / referenties. Ondanks dat de aanmaning op ons... Lees meer

Onterechte vonnis

Klacht van Catherine Lutcia Wong Kon Loi op 23 augustus 2023 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Ik had een betalingsachterstand die ik meteen heb overgemaakt zodra ik erachter kwam. Echter, ondanks mijn snelle betaling, hebben ze mij onterecht een brief gestuurd waarin staat dat ik als wanbetaler word beschouwd en dat ik naar de rechtbank moet... Lees meer

Onterechte vonnis

Klacht van Catherine Lutcia Wong Kon Loi op 23 augustus 2023 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Ik had een betalingsachterstand die ik meteen heb overgemaakt zodra ik erachter kwam. Echter, ondanks mijn snelle betaling, hebben ze mij onterecht een brief gestuurd waarin staat dat ik als wanbetaler word beschouwd en dat ik naar de rechtbank moet... Lees meer