Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

90% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Incassobureaus

90%
53 klachten gemeld
0 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
48 klachten opgelost
3.8 /10
23 stemmen
23

Tijdslijn

Reageren niet

Klacht van hmjheffels op 18 september 2022 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Hallo Ik heb een tijdje gelden gebeld en toen konden ze me niet direct helpen omdat ze het dossier van Vattenfall nog niet hadden Maar ik heb mails gestuurd mast je hoofd niets meer omdat ik een betalingsregeling wil treffen... Lees meer

Geen begrip.

Klacht van EBLOM20 op 07 september 2022 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Goedemiddag, Ik ben afgelopen week geopereerd en langer in het ziekenhuis legen hierdoor. Netjes gebeld dat ik deze maand op een paar euro na niet mijn maandbedrag kon betalen maar de overige paar euro een week later. Er word gewoon... Lees meer

Beslag auto

Klacht van Mmhjvanhees op 09 augustus 2022 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

We hebben een betalingsregeling betalen al vanaf 2016 eraan elke maand de 10de en hadden meerdere dossiers waar ook al wat van afbetaald is nu hebben we wel optijd betaald maar volgens hun een verkeerde dossier nr maar wordt automatisch... Lees meer

Na meerdere malen verzoek, om eventueel een regeling te treffen of TFK een betaling te verrichten gaat GGN nergens mee akkoord. Zij verzocht mij te mailen, zo gezegd zo gedaan. Vervolgens wekenlang voorbij hoor ik niks totdat ik zelf paar... Lees meer