Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

95% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 3 van 9 Incassobureaus

95%
151 klachten gemeld
0 openstaande klachten
7 klachten in behandeling
144 klachten opgelost
3.4 /10
197 stemmen
197

Tijdslijn

Vanaf begin 2017 ben ik al bezig om klachten over de huursubsidie en de energie leveranciers op te lossen. Ik heb tot nu tot nu toe met 6 verschillende contactpersonen over mijn problemen contact gehad.Mijn uitgebreide brieven met de klachten worden... Lees meer

Ontevreden

Klacht van op 28 juni 2018 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Geachte heermevrouw, Ik wil graag een klacht indienen. Het gaat om het volgende: Ik heb een betaalregeling bij jullie, die ik ook volgens afspraak (op tijd) betaalde. Onlangs heeft zich echter een situatie voorgedaan waardoor ik bij de betaling geen betalingskenmerk heb kunnen noteren. Vervolgens... Lees meer