Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

95% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 in Incassobureaus

95%
135 klachten gemeld
1 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
129 klachten opgelost
3.3 /10
49 stemmen
49

Tijdslijn

Ik ben 10 Juni afgestudeerd dit heb ik tijdig vermeld aan UWV waarop UWV mij verzocht een document met de uitschrijf data van mijn opleiding, een bewijs dat ik mijn studiefinanciering had stop gezet.Deze bewijzen had ik aangeleverd. Door een fout... Lees meer

Woon sinds 2016 in een koophuis.GGN Mastering Credit blijft incassobrieven sturen, die niet aan mij geadresseerd zijn, ook nog is onder verschillende namen.Ook heeft er al een deurwaarder voor de deur gestaan, en heeft mijn vrouw met heel veel moeite... Lees meer

klacht beslagleging

Klacht van op 30 juli 2019 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Beste mwheer, Als ik inlog op mijn incasso staat duidelijk aangegeven openstaande bedrag (Mijn Dossiers Hier vindt u een overzicht van welke dossiers wij in behandeling hebben en wat de huidige stand van zaken is. Openstaand bedrag: € 4.537,78)dat was... Lees meer

Voordering GGN

Klacht van op 29 juli 2019 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Beste, Er is een formulier ingevuld door Scekic. Dit formulier gaat over dossier nummer: 11882532 met scancode: 849. Gegevens van Scekic: Email Adres: scekic_308@hotmail.com Huisnummer: 11 Postcode: 3563sn Telefoonnummer: 0628059643 Notitie: Beste mwheer, Als ik inlog op mijn incasso staat duidelijk aangegeven openstaande bedrag (Mijn Dossiers Hier vindt... Lees meer