Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

96% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 2 in Incassobureaus

96%
159 klachten gemeld
1 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
153 klachten opgelost
2.9 /10
53 stemmen
53

Tijdslijn

ze willen geen betalingsregeling treffen omdat door omstandigheden mijn dossier 2 keer is opgehoogd. ik ben altijd netjes mijn betalingsregeling na gekomen maar nu weigeren ze om naar een oplossing te geven want ik heb vanaf december vorig jaar aangegeven dat... Lees meer

Met ingang van 2017 ben ik de bewindvoerder van de heer Monteny. Er loopt een dossier voor een ziektekostenverzekering. Bij controle blijkt dat een dagvaarding is afgegeven, niemand weet waar, mijn client de heer Monteny heeft niets ontvangen. Ook ik... Lees meer

Lang verhaal maar in het kort: Griffiegelden zijn door een bedrijf niet voldaan. De rechtbank heeft toen ons maar aangeschreven, vervolgens niets meer gehoord. Vervolgens contacteerd GGN ons, en geeft aa ndat wij moeten betalen. Nu vragen wij om de onderbouwing: geen... Lees meer