Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

96% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 6 Incassobureaus

96%
148 klachten gemeld
1 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
143 klachten opgelost
3.4 /10
222 stemmen
222

GGN zou 6 december komen t.b.v. een beslaglegging. Ondanks dat deze onterecht is (er ligt een betalingsregeling en deze wordt nageleefd. Bevestigd door GGN Medewerkster) Ik heb in de ochtend nog gebeld en moest het maar met de deurwaarder bespreken. Deze... Lees meer

Bankrekening compleet geplunderd!!!

Klacht van op 03 januari 2019 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Door een bankbeslag van ggn net voor de feestdagen ben ik letterlijk alles kwijt geraakt, er stond in totaal 1165 euro op me rekening dat geld bestond uit mijn ziekte-wet uitkering en mijn zorg en huurtoeslag. Heb expres alles opgespaard... Lees meer

Ik heb GGN aan de deur gehad en mijn situatie uitgelegd en dit ook tevens aan de telefoon. Ik ben chronisch ziek en ook onder behandeling mits ik deze zou stoppen raak ik terminaal tot de dood erop volgd. Ik... Lees meer

Compliment van henk clemens op 12 december 2018 over GGN Mastering Credit

Ik ben een dag na mijn klacht teruggebeld door een vriendelijke mevrouw en zij heeft een adequate oplossing geboden.

9

Compliment van Ajaxied op 11 december 2018 over GGN Mastering Credit

Ik kreeg te horen dat er 20 keer afspraken gemaakt zijn maar daar ben ik het niet mee eens.Want heb ieder maand gewoon mijn betalingsplicht betaald.Misschien 1 keer een uitstel aangevraagd en die is door mij ook na gekomen.Verders ben ik tevreden dat nu een fatsoenlijke betaling regeling is van 120 euro ipv 159 euro.mvg, Elif

8

Compliment van gjna2017 op 30 november 2017 over GGN Mastering Credit

Ik ben netjes en vriendelijk geholpen door mevrouw Schouten, complimenten. Bedankt!

10

Compliment van j Ozgu op 27 oktober 2017 over GGN Mastering Credit

Ik ben erg blij met de geboden oplossing de vorige regeling was echt veel te hoog

9

Compliment van hasina31 op 01 september 2017 over GGN Mastering Credit

Jaaa mijn klacht is opgelost wel dat dit de laatste regeling is maar so be it ben al blij dat ze een regeling nog wilde treffen... bedankt voor jullie hulp

10

Compliment van Sjouke V op 01 september 2017 over GGN Mastering Credit

Geachte heer / mevrouw,

Petje af voor GGN, ze hebben het erg netjes en snel opgelost.
Mijn hartelijke dank!

Sjouke Vink

10