Klacht: gewonnen wenskaarten

op 26 maart 2013 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eindelijk een prijsje gewonnen in de postcodeloterij is de link om de prijs te incasseren niet te vinden op internet! Ik heb het niet telefonisch geprobeerd want ik wil kaarten met een eigen ontwerp bestellen!Ik lees ook dat ik niet de enige ben die problemen heeft met een gewonnen prijs van de postcodeloterij. Geweldig om zo prijzen weg te geven!

Gewenste Oplossing:

Gewoon doen wat ze vermelden! Een goed werkende link online zodat klanten ook werkelijk krijgen waar ze recht op hebben!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Banjer01