Klacht: GEWONNEN PRIJS FIDDLER ON THE ROOF

op 20 juli 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag uw mededeling over mijn prijs ontvangen. Ik heb alle mogelijke steden aangeklikt om kaarten te reserveren, maar behalve Groningen en Heerlen, is er nergens plaats , op alle data niet. Dit is dus GEEN LEUKE PRIJS!!. Heb ik een keer iets leuks en dan blikt het een teleurstelling te zijn. Weten jullie hier wel van?? Graag uw bericht.
Met vriendelijke groet, C. Faber-Janssens

Gewenste Oplossing:

Met een goed antwoord op mijn vraag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.E.M. Faber-Janssens