Klacht: Gewonnen prijs

op 30 september 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou een mail met informatie krijgen over een te gewonnen prijs tot op heden heb ik niets ontvangen ook heb ik twee keer een mail gestuurd naar kruidvat maar geen reactie terug, de kassabon met de slogan u heeft een prijs gewonnen dateert van 14 september, ik hoop binnenkort toch iets te horen!

Gewenste Oplossing:

Dat ik binnenkort iets te horen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hilda3hulzebosch@gmail.com