Klacht: Gewicht klopt niet

op 16 augustus 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Koop net een blik Marlboro, waar 72.5 gram in behoort te zitten. Denk laat het eens nawegen en er blijkt maar 68 gram in te zitten. Vind het niet netjes dat ik op deze manier opgelicht wordt.De prijs is goedkoper geworden van 15 euro voor ongeveer 180 sigaren nu 13.90 euro voor 170 sigaretten. dat kan ik nog begrijpen, maar niet dat het gewicht niet klopt.

Gewenste Oplossing:

Als ik een reactie krijg en het gewicht klopt met met er op de verpakking staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RinnyH