Klacht: Geweigerd in winkel

op 01 april 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond

Ik heb een klacht me dochter wordt nu al voor de 2de keer geweigerd omdat ze samen met mij komt in de winkel op de wiekslag in amersfoort terwijl we allebei onze boodschappen nodig hebben
Ik begrijp het door het caronavirus afstand houden hebben we allebei begrip voor maar vindt het belachelijk dat me dochter die ook op zich zelf woont dan geen boodschappen mag doen dan en als jullie zo erbovenop zitten met carona moeten jullie het personeel ook waarschuwen die naast mekaar staan te praten en aan elkaar zitten met vriendelijke groeten mevrouw sierhuis

Gewenste Oplossing:

Altijd tevreden geweest ben een vaste klant in liendert bij de jumbo maar als het zo moet gaan we naar een andere winkel en nogmaals we hebben alle begrip voor de regels voor het caronavirus

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.muis sierhuis