Klacht: Gevolgen Nieuwe dienstregeling

op 14 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De nieuwe dienstregeling is werkelijk dramatisch voor bewoners van Tiel!
Bijna 20 minuten wachten op een troosteloos station als geldermalsen om naar Den Bosch te gaan. Om nog maar te zwijgen over een eventuele vervolg studie volgend jaar bij Tilburg universiteit. Alleen maar meer overstappen en overstaptijd! Voer de nieuwe dienstregeling alstublieft niet in of verminder de overstap en wachttijd drastisch. Op deze manier zit ik meer te wachten op de trein dan dat ik daadwerkelijk reis naar Den Bosch of Tilburg.

Gewenste Oplossing:

Pas de dienstregeling aan of voer hem niet door in december. Het wordt alleen maar kouder en met deze dienstregeling wacht ik even lang buiten dan dat ik in de trein zit. Of pas de regeling aan zodat er minder overstappen en wachttijd is.
De huidige dienstregeling is een stuk beter dan de huidige plannen! Hou deze svp en pas dan de wachttijd van 10 naar 5 minuten aan op geldermalsen (van Tiel naar Den Bosch)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 31 oktober 2016 om 08:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Robert Minderman