Klacht: gevaarlijk rijdende chauffeur van auto VDD-51-V

jaelvd op 15 september 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen m.b.t. de chauffeur van bestelauto VDD-51-V die auto’s op een onverantwoorde wijze inhaalt en bewust afsnijdt. Deze chauffeur rijdt minimaal 80 op een 50 kilometer weg, haalt in en gooit zijn auto dan voor de ingehaalde auto. Bij mij leidde dat er toe, ondanks hevig toeteren door mij , dat ik de stoep op moest om hem te ontwijken. Volslagen belachelijk en asociaal. daarna scheurde hij verder en deed verderop precies hetzelfde. Ik zit vaak op de weg en ben wel wat gewend maar deze chauffeur is levensgevaarlijk. Dit gebeurde gisteren om 14.30 in Haarlem bij de Rustenburgerbrug.

Gewenste Oplossing:

Het lijkt mij wel zo netjes als AH reageert op dit bericht en contact opneemt met de betreffende chauffeur, en mij dat laat weten. Deze chauffeur is een gevaar op de weg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jaelvd