Klacht: Gestolen goederen

op 07 september 2016 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 8 pakjes sigaretten gekocht van de tabakszaak om het uit te delen voor de familie. Vervolgens in de koffer gedaan. Toen ik thuis arriveerde zag ik dat er niks meer in lag. Zelfs mijn nl’se pakje die open was. Ze hebben het gewoon gestolen, had beter in de vliegtuig kunnen meenemen mijn tas. Het gaat niet om de pakjes sigaretten. Maar dat zoiets gewoon kan !! Stik erin!!

Gewenste Oplossing:

Nooit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bariskos