Klacht: Gesnipperd papier tussen tabak!?

Viktoria21 op 12 november 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist een pot tabak van jullie gehaald en tot mijn verbazing vind ik gesnipperd, gekleurd papier tussen het tabak. Even smal gesneden als het tabak zelf.. ik geloof niet dat dit de bedoeling is??

Gewenste Oplossing:

Geloof niet dat dit erin hoort en betwijfel het dat dit het enigste sliertje papier is wat ik ga of heb aangetroffen.. ik betaal niet voor papier en al helemaal niet om dit te roken. Een mooie korting of nieuwe pot zou niet verkeerd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door