Klacht: Geskimmd en na 3 maanden nog niks gehoord.

op 03 juli 2012 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 3 maanden geleden geskimmd en het zou maximaal 6 weken duren tot ik wat zou horen. Na 3 maanden had ik nog niks gehoord. Nadat ik net heb gebeld kreeg ik te horen dat mijn aanvraag wel was ontvangen maar dat er nog niks mee was gedaan. De telefoniste zou het doorsturen met spoed. Ik vind het hooguit belachelijk dat ik, ten eerste 3 maanden moet wachten en ten tweede dat ik zelf moet bellen om achter de fout van ING te komen! Als ik niet had gebeld had ik nog zo 3 maanden kunnen wachten zonder enig bericht.
Naast deze klacht, wil ik ook nog even melden dat de mensen aan de telefoon wel wat vriendelijker en minder arrogant mogen reageren.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld zo snel mogelijk terug. Het gaat om een, voor mij, groot bedrag en ik ben er ook van afhankelijk. Ik wacht nu al lang genoeg en vind dat het nu wel mooi is geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 04 juli 2012 om 13:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Er is telefonisch contact geweest

Alle klachten die gemeld zijn door mossel1