Klacht: Gern pakketje en geen bevestigingsmail

op 24 september 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo allemaal,

İk heb een brstelling op geplaatst mooie kleding was allemaal mooi, betaald alles gedaam wat moest. Vier werkdagen na mijn bestelling nog steeds geen pakketje gekregen, toen viel het mij op dat ik ook geen bevestigingsmail had gekregen met de trackorder of wat dan ook. İk heb een mailtje gestuurd antwoord met dat mijn gegevens er niet instaan! İk heb een bewijs van mijn afschrift.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg of alsnog mijn pakket binnen 7 werkdagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Senaarslan