Klacht: geretourneerde laarzen van 119,95 euro nooit terugbetaald gekregen.

op 08 oktober 2016 over sexyshoes.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij sexyshoes.nl nu ongeveer een jaar geleden laarzen besteld. Deze sloten echter niet mooi aan aan de kuiten v men vriendin en waren te groot. Ik heb het bedrijf binnen de geldende termijn op de hoogte gesteld en het product volledig conform met de retourvoorwaarden teruggestuurd. Nadat ik niet hoorde heb ik via email contact opgenomen. Hij vroeg me track&trace code, welke ik hem heb doorgestuurd.

Daarna niets meer van hem gehoord, na herhaaldelijk mailen geen antwoord. Telefoneren haalt niets uit want er neemt nooit iemand de telefoon op.

GOED TIP: BLIJF WEG BIJ DIT BEDRIJF!

Gewenste Oplossing:

Bij een volledige terugbetaling van de kostprijs van de geretourneerde laarzen - 119,95 euro, zoals aangegeven in de voorwaarden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over sexyshoes.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over sexyshoes.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bckx