Klacht: genius meerzaden brood

op 16 juni 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter van 6 eet al jaren alleen het genius meerzadenbrood dat altijd lekker zacht was. Sinds een week is het droog en werkelijk niet meer te eten, zelfs als je het roostert. Ik heb net twee broden via de bezorging gekregen en die zijn al net zo vreselijk. Mijn dochter is al veel te dun en eet nu niks meer aan brood, dus we hebben echt een probleem.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de twee broden mag terugbrengen en genius weer het oude brood levert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MGrol