Klacht: dakkapel verguning

celal60 op 19 januari 2022 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Burgemeester en Wethouder, Fractie van Politieke Partijen,

Hierbij ontvangt U een brief en bijlagen (incl. kopie van bouwtekeningen), gericht aan de burgemeester van de stad Rotterdam, van ons vergunningaanvraag betreffende het plaatsen van een dakkapel aan de Molenwaterweg 9b te Rotterdam, welke ons helaas al 1 jaar heeft gekost en alsnog niet is toegekend.

Graag verzoeken wij Uw medewerking te verlenen door te onderzoeken waarom het verlenen van vergunningen zo lang duurt? Wellicht zijn er obstakels in de werkwijze die het de bouwinspecteurs moeilijk maakt of is de terugkoppeling lastig door thuiswerk.

Dit onderzoek zou frustraties van vergunning aanvragers voorkomen en de bouwinspecteurs tegemoetkomen in eventuele ontwikkeling van andere methodes die de procedure van vergunningaanvraag vergemakkelijken /versnellen. Het zou ook ertoe kunnen leiden illegale bouw zonder vergunningaanvraag tegen te gaan .

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben , verblijven wij

Met vriendelijke groet,

Celal Kaygun

Gewenste Oplossing:

dat ze mij niet van kast suren. Tijdig mijn verzoek in behandeling nemen, in communiekatie blijven met mij, reactie geven op telf, enz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door celal60