Klacht: Gelijk ladder in panty terwijl het een ladder resist panty is.

op 05 oktober 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week zondag 1 oktober heb ik een ladder resist panty 15 DEN gekocht. Maandagochtend ging ik op vakantie en wilde ik deze panty aandoen, echter met aandoen zat er gelijk een gat in de panty (bij de naad. Dit vind ik erg jammer aangezien ik niet voor niets een ladder resist panty heb gekocht! Aan de maat ligt het niet. Ik heb namelijk normaal maat 34 en dit is maat 38/40.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat jullie mij een nieuwe panty kunnen vergoeden/opsturen aangezien ik geen plezier heb gehad van mijn huidige aankoop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joelleringhs