Klacht: Geld wel afgeschreven, nooit iets ontvangen.

op 17 mei 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 7 mei een bikinibroekje besteld. Het geld hiervoor is wel van mijn rekening afgeschreven maar ik heb het broekje nooit ontvangen. Ook heb ik nooit een bevestigingsmail, een mail met een postNL code of iets in die richting ontvangen. Ik heb bij het bestellen een account aangemaakt en het wachtwoord meteen opgeslagen, maar als ik probeer in te loggen krijg ik de melding dat dit account niet bestaat. Ik heb al twee keer via de site van boohoo een klacht ingediend, maar hier nooit reactie op gehad.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lynn van der Drift