Klacht: Geld weg, geen rijbewijs, geen contact te krijgen

op 26 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In maart 2020 een pakket afgenomen van Iqdrive. 2 lessen gehad en daarna kwam de corona. De lessen werden stopgezet en later werd ik bericht dat de lessen tot nader order zouden stoppen. Toen ik vroeg of dit allen bij hem was of ook voor anderen zo was, belde hij mij op om te vertellen dat iqdrive op omvallen stond, dat ik moest afwachten.

Mijn instructeur heeft geprobeerd zo transparant mogelijk te blijven, ook hij is de dupe van zijn werkgever in mijn ogen. Helaas heb ik hard voor mijn geld gespaard, v en ik sociaal geïsoleerd samen met mijn zoontje en is er niks wat we kunnen doen. Zo even nieuwe lessen betalen lukt mij zeker 5 jaar nog niet. Ik voel mij genaaid.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door spels92