Klacht: Geld vasthouden…een risico hoge rekening….

op 18 juli 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dag mijn geld word al een week vastgehouden 86 euro een nette transactie,,,na betaling heb ik de volgende dag meteen het pakje verstuurd….Paypal zegt nu, uw rekening heeft een hoger risico……ben trouwens al 12 jaar lid op marktplaats…Paypal berichtje gestuurd dat ik dit echt schandalig vind….geld vasthouden met een smoes voor extra rente, en de klanten maar laten wachten, dit was ook de eerste en laatste transactie bij Paypal…

Gewenste Oplossing:

Geld terug op mijn rekening ,maar ja Luxemburgs recht,,,dus eigenlijk heb je helemaal geen recht meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peer1900