Klacht: Geld van rekening zonder bevestiging

op 30 juni 2021 over Travelgenio in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zondag probeerde ik tickets te boeken. Dit lukte me telkens niet er werd telkens bevestigd dat dit niet doorging na het gebruiken van mijn mastercard. Blijkt dat dit bedrag toch van mijn rekening is zonder dat ik iets ontvangen heb! Ik probeer hen te contacteren per telefoon maar geen gehoor…

Gewenste Oplossing:

Bedrag volledig terug te storten op mijn rekening, asap!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Travelgenio over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Travelgenio in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door lauradeylgat