Klacht: Geld van rekening gehaald onterecht

op 21 januari 2014 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Huurexpert heeft zonder toestemming geld van mijn rekening afgehaald. Ik had ne aangemeld voor 2 weken en dit ook direct betaald en nu 2 maanden later gaan ze ineens weer geld van mijn rekening afhalen. Deze incasso is ook niet terug te halen dus moet ik maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug krijg en dat ze mij niet meer lastig vallen door aan mijn rekening te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kokenthea