Klacht: Geld terug van mijn retour

op 27 februari 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 6 oktober mijn pakketje met kleding erin van Boohoo ontvangen. Helaas waren de ze bijna allemaal te klein behalve de ”Agneta Snake Print Shirt Dress”. Ik besloot deze te retourneren. Hiervoor moest ik me op site van boohoo aanmelden en doorgeven dat ik pakket wilde retourneren. Ik heb een retour sticker op het pakket gedaan en deze verzonden.
Het is nu bijna vier maanden later en ik heb mijn geld nog steeds niet terug.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sohna