Klacht: geld terug garantie

op 24 juli 2017 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deelgenomen aan Kick off achteraf een domme zet maar ja je wil wel eens wat winnen toch . Na de 3 maanden mee doen kreeg ik een brief dat ik een reis gewonnen had naar Pisa met een code waar ik dit reisje kon boeken . Dat heb ik gedaan en er zou binnen 1 week contact opgenomen worden helaas niets vernomen toen weer naar Kickoff gebeld : oke mevrouw we gaan er achter aan u wordt binnen 2 dagen terug gebeld . Maar helaas nog niets vernomen mail gestuurd die gewoon niet aan komt of geaccepteerd wordt

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn prijs krijg of mijn inleg terug zoals beloofd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fe53male