Klacht: Geld terug alleen met pas van vrouw

op 06 februari 2018 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week kocht mijn vrouw een truitje bij zara. Ik mocht ruilen want mijn werk zit dicht bij de winkel. Daar aangekomen met de bon en het truitje wist de mevrouw te vertellen dat ik alleen met de pas van mijn vrouw het geld terug kon krijgen. Ze hadden gelijk qua proces “want dat staat op de bon”, maar ik vind dit bijzonder klant onvriendelijk. Sterker nog, het is eigenlijk gewoon klant pesten. Nu moet ik opnieuw naar de winkel en moet ik de pas van mijn vrouw meenemen, die dan een dag zonder pas zit. Natuurlijk kan zij ook gaan, maar dat is weer niet handig logistiek. Waarom niet gewoon contant terug geven en deze ellende besparen?

Gewenste Oplossing:

Bij excuus van zara en aanpassing van dit proces.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan van den noort