Klacht: Geld terug

op 28 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag ik benwas een leerling van iq drive heb een pakket afgesloten van 1200 euro en 3 lessen gehad ik wil graag me geld terug heb begrepen dat ze failliet zijn en kan op geen enkele manier met hun in contact komen hoe kom ik er nu achter wie de curator is? Mvg joey van zadelhoff.

Gewenste Oplossing:

Als ik contact krijg met iq drive of de curator of me geld..

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joeyvz123