Klacht: Geld tegoed en item nog steeds niet ontvangen

op 14 mei 2016 over Glamfactory in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling gedaan van meerdere items. Echter kreeg ik bij de bestelling een kladje dat 1 shirt nog nageleverd zou worden. Deze heb ik tot op heden nog steeds niet ontvangen!!!! Daarnaast heb ik 1 item retour gestuurd en het geld hiervan nog steeds niet teruggekregen.
Tig keer een mail gestuurd, ook via Facebook maar geen respons. Ik heb tevens een aangetekende brief gestuurd maar ook hier geen reactie ontvangen. Ik wil mijn geld terug, het gaat om een totaalbedrag van ca 55 euro!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Glamfactory over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door nathalieyvette