Klacht: Geld te laat terug na retourneren boek

op 11 januari 2014 over Studystore in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27 november heb ik een boek (op tijd) retour gestuurd. Tot op heden heb ik echter geen geld hiervan terug gezien op mijn rekening. Ik heb een aantal keren telefonisch contact gehad met de klantenservice en heb daarbij al twee keer de belofte gekregen dat ik het geld aan het einde van de week zou krijgen, maar dit is nog niet gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld binnen een week op mijn rekening krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Studystore over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Studystore in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Studystore een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Studystore

Heeft op 14 januari 2014 om 11:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Per email aan de klant aangegeven dat de creditfactuur per abuis niet was aangemaakt n.a.v. de retourzending. In december is de creditfactuur alsnog aangemaakt, ivm de feestdagen zal de uitbetaling deze week alsnog plaatsvinden. Excuses voor het ongemak aangeboden.

Alle klachten die gemeld zijn door suusz-anne