Klacht: geld salaris is ontraceerbaar ; staat op tussenrekening van SNS

op 29 juli 2016 over SNS Bank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn werkgever heeft geld salaris gestort op de ING bank, door overstapservice naar de SNS bank, echter rekeningnummer was opgeheven en geld belandt op een tussenrekening ; SNS bank zegt dat het terufg naar de ING is gestuurd maar kan het bedrag niet traceren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn salaris op mijn rekening ING heb gestord gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SNS Bank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door SNS Bank in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door spaarndam