Klacht: geld onterecht via mastercard van de rekening halen.

op 04 februari 2014 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik voor de eerst gemerkt dat op mijn uitgavestaat twee bedragen staan die niet kloppen. Ze dateren beide van 31/01/2014.Het gaat om respectivelijk 18 en6.30 euro. Ik heb op 06/01/2014 één betaling gedaan met mijn mastercard gold,via internet en voor de rest niets!!Hier ben ik pertinent zeker van en heb bij de bank dan ook onmiddelijk mijn kaart laten blokkeren.Hoe kan dit??

Gewenste Oplossing:

Zou gewoon graag mijn geld terug hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j23091955p