Klacht: Geld nog niet terug

op 07 juni 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had op 17-05 een bestelling geplaatst. 20-05 ontvangen maar was niet goed dus gelijk die dag netjes terug gestuurd met een track and trace code. Daarin staat dat BOOHOO op 23 mei mijn zending retour heeft ontvangen maar heb nu nog steeds mijn geld niet terug terwijl er staat binnen 14 dagen heb je je geld terug. Ik bestel hier nooit meer.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld eindelijk terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eevvds