Klacht: Geld niet retour na terugzending

op 15 juni 2016 over Voldaan Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb badjas teruggestuurd met het verzoek om het bedrag terug te storten op mijn rekening, deze is op 2 april bij Voldaan fashion afgeleverd. Na diverse telefoontjes het geld nog steeds niet retour ontvangen. Tijdens telefoongesprekken allemaal smoesjes zoals geld staat nu klaar bij de bank en zal van de week echt op de rekening staan. Bij de vraag naar welk rekeningnummer ga je dit storten, was opeens het systeem uitgevallen, bij de vraag waarom ik geen antwoord kreeg op mijn mail kwam het antwoord dat er wel geantwoord was, niets gekregen, smoesjes, smoesjes, smoesje. Ik vind het verschrikkelijk dat je mensen die ter goeder trouw zijn zo kunt voor liegen.

Gewenste Oplossing:

Geld zo snel mogelijk terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Voldaan Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Voldaan Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ester27