Klacht: Geld betaald maar niet alle diensten zijn geleverd.

op 11 mei 2017 over Social Paradise in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gaat om het bedrijf Social paradise. https://socialparadise.eu
Ik heb een aantal keren gemaild wat het probleem was en tot op de punt uitgelegd hoe het zat, met bewijzen en ordernummers. Eerst werd ik genegeerd (weken lang) totdat ik ging dreigen een klacht in te dienen. Toen kreeg ik een heel onproffesioneel en asociaal antwoord terug. Ik heb meer dan €100 euro betaald en de diensten waarvoor ik heb betaald zijn niet geleverd en bij sommige is dat maar de helft die geleverd is. Omdat het studenten zijn heb ik veel geduld gehad en extra lang op antwoord gewacht. Maar wat hier is gebeurd vind ik oplichterij en onprofessioneel. Ik hoop dat ik geholpen kan worden en kunt u mij eventueel vertellen waar ik moet wezen om op een hoger niveau dit bedrijf aan te klagen wegens het niet leveren van diensten waarvoor ik wel heb betaald?

Met vriendelijke groet,

Wafaa

Gewenste Oplossing:

Als binnen nu en 1 week mijn diensten geheel tot op elke cent geleverd zijn en een excuus van het bedrijf. En anders wil ik gewoon per direct mijn geld terug, elk euro die ik aan hun heb uitgegeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Social Paradise in behandeling genomen

Bericht van Social Paradise

10 maanden geleden - Producten zijn naar behoren geleverd. In het vervolg onze algemene voorwaarden doorlezen, hieraan zijn onze producten onderhevig. Klacht is daarmee ongegrond en niet in behandeling genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wafaa