Klacht: Geld betaald maar kan als nog niet reageren!

op 15 september 2018 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zodra ik bij huurexpert een account had aangemaakt en 40 euro voor 3 maanden heb betaald, heb ik op vele woningen gereageerd. Toch krijg ik op iedere verzonden reactie, een email met dat in op een andere specifieke site me moet aanmelden. Huurexpert is dus een site die zelf geen woningen er op heeft staan. Toch word belooft dat er geen extra kosten worden gemaakt, wat dus wel moet wil je kans maken op een woning. 40 euro voor niks betaald. Vreselijke site!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg. De belofte is niet nagekomen en hierdoor heb ik de afgelopen maanden dus nul kans gemaakt op een kamer!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annevb123456