Klacht: Geld afgeschreven, geen boeking

op 29 juli 2016 over Directferries.nl in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na twee weken rondreizen boeken wij een dag van te voren onze overtocht terug naar huis (dover- duinkerken. Het geld wordt afgeschreven maar ik ontvang geen boekingsbevestiging. Telefonisch is er geen contact te krijgen (bij elkaar op 2 telefoonnummers 45 min in de wacht gestaan).
Uiteindelijk een email met de opmerking dat ik 78 euro kan bij betalen of kan anuleren. Ik zal nu na 3 dgn mijn geld terug krijgen, dus ze hebben straks bijna 5 dagen mijn geld zonder dat ik iets heb, zelfs geen sorry.
Malafide praktijken als je het mij vraagt.
Bij p&o ferries zojuist een goedkopere overtocht geboekt voor vanavond (via calais)

Gewenste Oplossing:

Als ze mij voor mijn geld gegeven hadden wat ze aanboden. En dat ze telefonisch bereikbaar zouden zijn. En excuses.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Directferries.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Directferries.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door apeskool.nl