Klacht: Geld afgeschreven

op 20 september 2017 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik ben erg post vanwege het feit dat er 71$ van mijn rekening afgeschreven is terwijl ik nog in contact met jullie ben geweest of wat dan ook ik zou graag mijn 71$ terug willen want anders ga ik er mee naar de politie heb nooit wat met jullie gedaan of in zee gegaan grtz Henrico Eijkenboom
Mijn e-mail is henrico1996eijkenboom@outlook
Kijk het aub na want er klopt helemaal nix van wil het bedrag zo spoedig mogelijk terug want er is sprake van een groot misverstand

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 71$ terug kan verwachten op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Reactie van de melder van de klacht Henrico112

1 jaar geleden - graag aub

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 28 september 2017 om 12:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte Meneer Eijkenboom,

Dank voor uw bericht aan Adyen.

Adyen is een bedrijf dat in opdracht van online winkeliers betalingen via credit card, iDeal en andere betaalmethoden afhandelt. Adyen levert alleen de achterliggende technische systemen voor afhandeling van betalingen aan winkeliers. Adyen is enkel een technische dienstverlener, voor vragen over uw individuele betalingen en de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met de winkel waar u de bestelling/betaling heeft gedaan. Dit geldt ook voor eventuele terugboekingen van succesvolle betalingen.

Deze betaling is voor onze merchant PayLogic uitgevoerd. Voor meer informatie over de order zelf en een eventuele terugboeking raad ik u aan contact te zoeken met PayLogic: https://www.paylogic.com/en/2400-contact/ Onder vermelding van de transactiedetails van uw bankafschrift.

Zie voor meer informatie: https://www.adyen.com/home/information-for-shoppers

Ik hoor het graag als er meer vragen zijn.

Met vriendelijke groet,

Adyen Support
support@adyen.com
www.adyen.com

Alle klachten die gemeld zijn door Henrico112