Klacht: Geld afgeboekt zonder bestelling

op 13 september 2017 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo , er is bij mij 1 euro afgeboekt via Ayden voor Hellofresh , ik heb niks besteld of ingevuld . Nu een week later word er 39 euro afgeboekt ,daar ik weer niks besteld heb . Graag wil ik mijn geld terug , storneren lukt niet . Heb sns bank

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug heb en dat ze mijn nummer blokkeren, ik heb niks met Ayden en wil ook niks via hun

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 14 september 2017 om 10:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Smeets,

Dank voor uw bericht aan Adyen.

Adyen is een bedrijf dat in opdracht van online winkeliers betalingen via credit card, iDeal en andere betaalmethoden afhandelt. Adyen levert alleen de achterliggende technische systemen voor afhandeling van betalingen aan winkeliers. Adyen is enkel een technische dienstverlener, voor vragen over uw individuele betalingen en de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met de winkel waar u de bestelling/betaling heeft gedaan. Dit geldt ook voor eventuele terugboekingen van succesvolle betalingen.

Wanneer u ons een PSP-nummer of een printscreen van het bankafschrift kunt toesturen via support@adyen.com, kunnen wij proberen de transactie te achterhalen. Waarschijnlijk kunnen wij niet het geld terugboeken, of de terugkerende overboekingen stopzetten. Dit zult u aan moeten vragen bij Hello Fresh.

Zie voor meer informatie: https://www.adyen.com/home/information-for-shoppers

Ik hoor het graag als er meer vragen zijn.

Met vriendelijke groet,

Adyen Support
support@adyen.com
www.adyen.com

Alle klachten die gemeld zijn door Smeets80