Klacht: gekocht skype nummer werkt niet

op 04 juni 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 1 jaar geleden een skype nummer (050 NL nummer) gekocht. en betaal iedere 3 maanden daar geld voor . Echter de laatste 6 maanden werkt dat helemaal niet meer en ik heb dan ook de dienst gestopt. Echter ik heb dus 6 maanden voor janlul betaald en wil geld terug vragen en klacht indienen. Maar je kunt nergens een klacht indienen!

Gewenste Oplossing:

ik wil graag klacht indienen bij hun en geld terug voor dienst dat niet heeft gewerkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door krijg de klere