Klacht: Gehele bestelling geannuleerd en nu duurder op de site

op 01 december 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling geplaatst voor 2 paar snowboots, welke in de aanbieding waren. 4 dagren later krijg ik het volgende bericht: Helaas hebben wij één of meerdere artikelen van je bestelling niet kunnen uitleveren. Ik ging op de site kijken en zag dat 1 paar nog wel beschikbaar was in de maat die ik zocht, maar nu voor een hogere prijs. Waarom wordt de gehele bestelling automatisch gecancelled. En wanneer ik contact wil opnemen is de website van de klantenservice niet beschikbaar.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik vervangende snowboots krijg voor de toendetijd aangeboden prijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Perry Sport in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Dvanoostrom