Klacht: Geheim nummer niet geheim

op 17 januari 2014 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 27 jaar heb ik een geheim nummer. Nu heb ik in november 2013 mijn abonnement veranderd en heeft er iemand bij UPC een vinkje aangezet waardoor mijn telefoonnummer nu bekend is op internet in de telefoongids. Ik heb nu 4 maal gebeld en ben vanaf november al bezig om via UPC mijn nummer van internet te laten halen. Zelf kan je nl. geen contact opnemen met de telefoongids. Vandaag 17 januari 2014, 8 weken later, staat mijn naam en nummer nog steeds in de telefoongids. Bovendien werd één van de medewerkers zo boos over mijn verzoek dat hij de hoorn op de haak gooide. Zo ga je niet met klanten om!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn nummer per ommegaande op internet uit de telefoongids verwijderd wordt. En niet dat ik nu nog eens zes weken moet wachten zoals mij is toegezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPC

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tob nooit