Klacht: geen web site te vinden www.intertoys.nl/bon

op 01 december 2016 over Intertoys in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een win een intertoys giftcard twv 50 gekregen zoek de site op en vul je nummer van kassa bon in en win nou nergens de site te vinden vindt dat niet netjes lijkt wel een stunt om nog meer spullen van intertoys te kopen. had graaag meegedaan om voor mijn kleinzoons te winnen.

Gewenste Oplossing:

dat de site online komt om toch mee te doen met de aktie

andere optie laat ik aan u over

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Intertoys

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Intertoys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ashley275