Klacht: Geen voucher ontvangen

op 18 juli 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Groupon duitsland een weekje naar Veluwe betaald, deze betaling is binnengekomen gekomen omdat er reservering per email is binnengekomen van Ooststappengroep. Contact met men opgenomen en mij werd verteld dat ik nog een voucher nummer aan hen moest doorsturen. Deze heb ik van Groupon niet ontvangen, ook probeer ik in te loggen op de site van Groupon maar tot ophefen is dit niet gelukt. Ookeen nieuw wachtwoord aangevraagd maar ook dit lukt niet. We hebben speciaal vrij genomen voor 24/7 omdat ik een paar uur voor de reservering contact heb opgenomen om zeker te weten dat er genoeg plekken beschikbaar zijn. Deze waren er maar zit nu met mij handen in het haar want ik heb en geen bevestiging van Ooststappen en ik heb geen voucher om af te ronden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik met mijn gezin 27/7 van ons weekje weg kunnen genieten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hortence