Klacht: Geen voucher ontvangen

Verm. op 29 juli 2020 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We zouden voor onze vlucht naar Porto die door Ryanair is geaanuleerd i.v.m. corona mogen kiezen om ons geld terug te ontvangen of een voucher aan te vragen. Als je op de link klikt om je geld terug te ontvangen kom je op een website van hun waarop staat beschreven hoe je je voucher moet inwisselen. Als je dan maar uit noodzaak kiest om een voucher aan te vragen dan gebeurt er niets. Er staat: Dit heeft u aangevraagd. Maar het scherm is dan leeg. Dit is ondertussen al meer dan vier maanden geleden en ik heb niets meer van Ryanair vermomen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug ontvang of indien dit eerste niet kan alsnog een voucher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Verm.