Klacht: Geen vervoer geregeld

op 25 september 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 23 september met de intercity van Maastricht naar Amsterdam gegaan voor een feest in Eindhoven. Tussen Weert en Eindhoven stopte de trein vanwegen een aanrijding met een persoon, vervolgens kregen we te horen dat er bussen zouden komen op het station van Weert die naar Eindhoven, deze bussen zijn nooit komen opdagen en bij navragen bij een NS medewerker zei hij dat er geen bussen zijn geregeld. Nu heb ik een kaartje voor Roermond naar Eindhoven betaald en een kaartje van Weert naar Roermond en daarna een Taxi naar Herkenbosch. Dit liep flink op in prijs… ook heb ik een kaartje voor een feest gekocht van 30 Euro wat ook weg gegooid geld is omdat door de NS niks is geregeld van vervoer. In totaal ben ik nu 16 Euro trein, 4 Euro bus, 25 Euro Taxi en natuurlijk 30 Euro een entrée kaartje, kwijt…

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb gekregen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Andy0475