Klacht: Geen vertrouwen meer

op 29 mei 2020 over Lucy Breeze in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bedankt klachten puntnl voor de hulp dat lucy breese me klacht niet wil brhandelen vind ik zeer slecht heb ze een mail gestuurt dat er alleen maar klachten over hun zijn en dat ik me bestelling wou anuleren en me geld terug wou krijg totaal geen reaktie vind dit echt heel slecht kan me zelf wel voor me kop slaan dat ik hier in getrapt ben gaat om bijna 70 euro voor mij een hoop geld moet nu maar kijken wat ik verder nog kan doen om me geld terug te krijgen groeten nelleke schepel

Gewenste Oplossing:

Ben pas te vreden waneer me geld weer op de bank staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucy Breeze

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucy Breeze nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nelleke2