Klacht: Geen vergoeding bij verlies / diefstal schoolboek

op 22 augustus 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot mijn grote verbazing kom ik tot de conclusie dat het vermiste / gestolen schoolboek van mijn zoon niet vergoed wordt door de “verzekering” die ik vorig schooljaar heb afgesloten bij van Dijk Educatie.
Ook na een telefoongesprek met een medewerker van Van Dijk Educatie id er geen mogelijkheid tot oplossing. Opeens is het geen verzekering meer maar een regeling met allerlei haken en ogen.

Gewenste Oplossing:

Als Van Dijk Educatie de factuur van € 88,18 intrekt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 22 augustus 2016 om 13:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Hoogendijk,

De regeling vervanging bij schade of diefstal is geldig vanaf het moment dat het boekenpakket geleverd wordt, tot de inleverdag die wij op de school organiseren. Deze regeling is geen verzekering en de voorwaarden hiervoor worden u getoond wanneer u de regeling afsluit aan het einde van de bestelling. Tevens zijn de voorwaarden te vinden op onze website (http://vandijk.dialoogmanager.nl/content/Regeling_Schade_en_Verlies.pdf).

Indien u in het geval van ontvreemding een beroep wilt doen op de regeling, wordt u gevraagd aangifte van diefstal te doen bij de politie (dit kan online); de regeling is niet geldig voor het kwijtraken van een boek.

Wanneer u bereid bent om alsnog aangifte te doen en het formulier dat bij de regeling hoort (https://www.vandijk.nl/webshop/download/cms/?file=Schadeformulier.pdf&category=none) met de aangifte naar ons op te sturen, kunnen wij de schadefactuur bij wijze van uitzondering en coulance laten vervallen.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Linda1973